dimecres, 30 de juny del 2021

Primer diàleg SOM PERSONES

 



El proper dilluns, 5 de juliol, obrirem el primer diàleg que vol deixar ressonar el testimoni de les onze persones que van explicar com definien el ser persona al documental SOM PERSONES. LA DIGNITAT (el podeu veure clicant aquí). A través del compte d'INSTAGRAM DE NÚVOL INTERIOR, volem dialogar a tres bandes: Ana Ortín, directora de de Fundació d'Obra Mercedària i coneixedor per tant de la vida a les presons i de com s'acompanya la realitat concreta de les persones que hi estan recluses. Montse Miralles, actriu i coneixedora del sector artístic, cultural de casa nostra que podrà compartir què pot aportar la cultura avui a la nostra societat. I per últim, jo mateix, Oriol Martín, creador del projecte, que faré de moderador.
Crec que és molt atractiu crear sinèrgies, connexions que avui fan més falta que mai. La dignitat i el ser persona avui passa per crear nous paisatges compartits i aquí ens necessitem a tots i totes.
Connecta't el proper dilluns i participa!


Núvol interior, propostes per ser...

 Hola, com esteu? Si és el primer cop que entres a Núvol interior et proposo que puguis fer un tast de totes les propostes. Endavant! SÈRIE...