diumenge, 11 de juliol del 2021

Segon diàleg SOM PERSONES

 


El dilluns 12 de juliol, a les 21.30 de la nit ens retrobarem en un nou espai de diàleg. En aquesta ocasió parlarem amb Francesc Mateu, exdirector d'Oxfam Intermon a Catalunya i Ferran Busquets, director de la Fundació Arrels de Barcelona. El dilluns passat ja vam iniciar la reflexió sobre què és la dignitat i què és indigne avui. Amb Núria Ortín i Montse Miralles vam gaudir d'una bona estona compartint lluites, reflexions i noves mirades sobre el nostre món d'avui. Amb el segon diàleg, seguirem i ens endinsarem en la lluita pels drets i en l'acompanyament de persones que queden fora del sistema. Aquí rau la indignitat.

Us esperem al compte d'INSTAGRAM (nuvolinterior) demà dilluns. Podreu deixar escrites les vostres reflexions i preguntes i entre tots i totes compartirem i farem comunitat.

Gràcies. Recordeu que cada dia un proposem una forma de Ser. Tan de bo ens ajudi a viure amb fondària, identitat i donació. Cuideu-vos molt.

Fins demà!

Núvol interior, propostes per ser...

 Hola, com esteu? Si és el primer cop que entres a Núvol interior et proposo que puguis fer un tast de totes les propostes. Endavant! SÈRIE...