dimecres, 30 d’agost del 2023

Núvols: nou espai diari per endinsar-nos en paisatges interiors


Quants cop hem mirat als núvols i hem descobert que s'obria una nova porta? Mirar el cel és aixamplar l'horitzó.
Aquesta és la proposta que aquest estiu ha arrencat a Núvol interior: Núvols. Buscar paraules que vivim i que utilitzem en el nostre dia a dia i posar-les ben amunt, perquè ens aixamplin la mirada interior. Núvols. Paraules que de cop i volta esdevenen espai, lloc, paisatge per descobrir. Aquesta és la seva màgia. És possible? Sí, i tant.
Cada dia tindràs un mot que dins d'un núvol diferent et transportarà a un lloc diferent per on passejar-t'hi. Ens cal obrir les costures del cor i anar més enllà. Tens la proposta a Twitter  i Instagram.
Ah i... si passeges per algun indret i veus uns núvols que t'impressionen envia'm la fotografia. La posaré al vídeo del dia: oriolmar@gmail.com.
Fins ara hem obert aquests espais: FERIDA, BIBLIOTECA, COMPASSIÓ, RESPOSTA, MIRAR, PERSONA, ALÇADA, SOMRIURE, ROCA... i en vindran molts més.
Gràcies per deixar que des de dins aixamplem, obrim. Mirar els núvols no és fugir d'estudi. Al contrari. És contemplar el camí, personal i comunitari.
Bon camí i endavant.
Gràcies per seguir la proposta.


Núvol interior, propostes per ser...

 Hola, com esteu? Si és el primer cop que entres a Núvol interior et proposo que puguis fer un tast de totes les propostes. Endavant! SÈRIE...