diumenge, 31 de desembre del 2023

Nova conversa a EN QUIN MOT VIVIM

 


Acabem l'any... però el començarem com sempre hem fet des de Núvol interiors: construint món. Ja podeu gaudir de la conversa amb el periodista especialista en l'Orient Mitjà, Joan Roura. Gràcies per ser-hi! Posarem sobre la taula tres mots: drets, pa, acord... BON ANY 2024!

dijous, 21 de desembre del 2023

Nadal: un paisatge interior

 


Comença el Nadal . Temps que obre un nou nou horitzó personal i comunitari. És un temps fort. La llum del naixement de Jesús il·lumina i pinta la Vida. Rebem-la. Acollim-la. Compartim-la.



Bon Nadal, exploradores i exploradors interiors!


dilluns, 11 de desembre del 2023

En quin mot vivim: conversa amb Òscar Mateos

 


Us presentem la conversa amb Òscar Mateos: doctor en RRII i professor titular de Relacions Internacionals de la Facultat de Comunicació i RRII Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. És també membre de la Junta de govern de l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) i del Centre d'estudis Cristianisme i Justícia. Apassionat per l'Àfrica, on ha viscut diversos anys a països com Sierra Leone, i dedicat a entendre les arrels dels conflictes internacionals i les formes, iniciatives i instruments internacionals de construcció de pau.
Gaudiu-la. Testimoniatge i vida per construir món!

divendres, 1 de desembre del 2023

4 paisatges: itineraris de l'espiritualitat de l'oikos

 


Un article que desenvolupa quatre paisatges interiors que travessen el nostre món. Llegiu-lo, imagineu cada espai i deixeu-vos portar per l'espiritualitat de l'espai.

Escriviu el vostre ressò i els comentaris a : oriolmar@gmail.com.

LECTURAhttps://drive.google.com/file/d/1zKeQJC27GEL6GvnEaV025diIAJ1gHxkr/view?usp=drive_link

Núvol interior, propostes per ser...

 Hola, com esteu? Si és el primer cop que entres a Núvol interior et proposo que puguis fer un tast de totes les propostes. Endavant! SÈRIE...