diumenge, 26 de febrer del 2023

La Meditació del Faig de la pedra




Aquí teniu una nova meditació, la sisena. Aquest cop, ens endinsem en un arbre monumental de l'Empordà, el Faig de la pedra, que conté enigmàticament una pedra de 700 kg a la seva capçada. A través de les llegendes que envolten la seva història hi descobrirem la pau, un cop hem sentit a les nostres espatlles el pes de la pedra (de la incomprensió, la trencadissa...)... Ens  submergirem dins les les seves arrels que sempre obren camins i mai creen barreres entre les persones. Bon camí! Recorda que tindràs el GPS ben aviat per fer amb cura i profunditat aquesta meditació.

Entra a nuvolinterior.blogspot.com i trobaràs més materials de Núvol interior. Bon camí!

diumenge, 5 de febrer del 2023

Decàleg dels paisatges interiors

 





1. Comencem a caminar, conscientment (ancorats): des del silenci, deixem que el temps ens obri un nou espai... Anem endins sabent que som cercadors, senderistes que volem trobar nous camins; un nou ecosistema per viure.

2.Badem, contemplem: qui camina, es deixa portar, encantat per cada detall, aturant-se en allò que ressona, deixant que allò important ens ompli.

3. Cada racó a descobrir és important: quan camines, tot paisatge és bellesa...una cruïlla, un mirador, un nou camí. 

4. Camí fressat: Petjar sovint (un camí, un terreny), freqüentar-lo, fer-lo transitable. Redescobrir una ruta autèntica, que et fa viure profundament.

5. Camino i caminem: quan camines, descobreixes que altres també fan camí amb tu. La comunitat et va portant i et dona una nova mirada.

6. Camins marcats, llargs, curts, circulars... o inexplorats:  quan camines et converteixes en un explorador/a interior, sense por a perdre's. La cartografia que tens davant és un mapa nou per retrobar-te.

7. Mai es deixa de caminar: ni que caminis i arribis a un destí, el camí continúa i segueix interpel·lant...

8. Viatge interior:qui ha caminat sap que qualsevol camí es converteix en un viatge interior que podràs narrar, perquè de l'experiència en neix la paraula que tot ho relliga (axitopia).

9. D'allò que en vessa el cor en parla la boca: els paisatges interiors omplen el cor, la ment, tota la nostra persona d'un nou alè de vida que neix de dins...

10. Paisatge contemplat des de tots els sentits (plenitud): veure, escoltar, tocar, ser-hi present en tot; cada paisatge és un bri de vida on submergir-t'hi.





Núvol interior, propostes per ser...

 Hola, com esteu? Si és el primer cop que entres a Núvol interior et proposo que puguis fer un tast de totes les propostes. Endavant! SÈRIE...