divendres, 17 de juny del 2022

Viure en família: un espai on retrobar l'acompanyament profund dels infants

 


Fa una colla d'anys que a casa som subscriptors de la revista Viure en família (CLICA I CONEIX EL SEU CONTINGUT).

No cal que us digui que val molt la pena: criança, espais naturals de creixement en connexió amb el que vivim, literatura per infants... Una meravella. Allà pares, mares, educadores i educadors; espais de lleure, escoles, famílies ens hi trobem formant una gran comunitat. I tot plegat presentat en una maquetació espectacular que fa que tot llueixi. No podem perdre revistes de tan nivell, que ens acompanyen i que ens fan millors per dins.

Quan el seu director, en Miquel Àngel, ens va proposar a la Laia (Clica), l'Alba (Clica) i a mi fer una conversa al llarg d'un matí parlant d'Espiritualitat i infància vaig pensar que érem uns privilegiats. I així va ser. Des de recorreguts vitals molt diferents,  hi vèiem un mateix horitzó i diferents camins que s'apropaven i es complementaven. Va ser un goig de conversa, posant els infants, i la riquesa interior, la Vida (en majúscula) de  l'Espiritualitat que corre pels dolls d'aigua que cal trobar i descobrir, en el centre.

Calen espais interiors on els infants hi facin estada. Aquesta és la gran conclusió a la qual arribàvem.

Gràcies Laia, Alba i Miquel Ángel per les vostres paraules, per la vostra mirada i per la tasca que aneu fent dia a dia, deixant-vos interpel·lar per dins i cercant formes i dibuixos vitals que acompanyin els altres. Quin privilegi escoltar-vos.

És un gran goig per Núvol interior poder-vos presentar la proposta d'Atzucac en aquest últim número de Viure en família. Una de les revistes, com deia al principi, més interpel·ladores que com a pare de tres fills he pogut llegir i aprofundir.

Sense cap pretensió, humilment, ens sumem a moltes persones (la Laia, l'Alba, en Miquel Àngel...) i projectes que avui encoratgen, acompanyen els infants en el seu descobriment interior. No us perdeu la conversa ni els recursos que hi podeu trobar que intenten posar llum i eines a l'acompanyament de l'espiritualitat en els infants. Tot un repte.

Seguim i gràcies a tots i totes.

Aquí hi teniu un tast...



VISUALITZEU TOTS ELS CAPÍTOLS
 (ATZUCAC)
                                          


Núvol interior, propostes per ser...

 Hola, com esteu? Si és el primer cop que entres a Núvol interior et proposo que puguis fer un tast de totes les propostes. Endavant! SÈRIE...