dissabte, 24 de juny del 2023

Vull explorar camins interiors

 


Dic en l'article a la revista VIURE EN FAMÍLIA, que l'entorn social no ens ajuda asuscitar en els infants un temps personal i comunitari que obri espais interiors. L'escriptor de l'illa del tresor, Robert L. Stevenson, diu en una divertida obra (Travels with a donkey): El que és jo, no viatjo per anar enlloc, sinó per anar-me'n. Viatjo pel viatge. Ser capaços de badar pels viaranys (senders per ser). Deixem que els infants viatgin, sense filtres: descobrint que s'obre un espai de vincles davant seu, des d'una nova cartografia de les relacions, de la Vida connectada...?

Aquest és l'esperit d'aquest article. Quan el pugui penjar a drive, us posaré aquí l'enllaç per llegir-lo i endinsar-te en el concepte d'axitopia. Un mapa que cal redescobrir!

Gaudiu-lo. Si voleu que en parlem, escriviu-me a: oriolmar@gmail.com. Gràcies!


dissabte, 10 de juny del 2023

Conversa amb en Xavier Marcet

 



Avui dissabte, hem compartit espai de conversa amb en Xavier Marcet. Un diàleg on hem compartit visions, missatges, actituds per anar més a fons. Tant des del management (empresa) com des de l'espiritualitat (educació). Les paraules que ens hi han portat han sigut: créixer i aprendre. Gràcies a tots i totes els que hi heu estat presents. 
Aquí teniu el link: CLIQUEU.
Us esperem a la conversa amb en Francesc Miralles!

Núvol interior, propostes per ser...

 Hola, com esteu? Si és el primer cop que entres a Núvol interior et proposo que puguis fer un tast de totes les propostes. Endavant! SÈRIE...