dissabte, 25 de juliol del 2020

Primer capítol de la sèrie ATZUCAC (On ets soroll?) amb la GUIA DIDÀCTICA i Bon estiu!







Us presentem el primer capítol.
Ens fa molta il·lusió plantejar una microsèrie d'una durada d'uns 3-4 minuts, que pugui apropar, humilment, la interioritat, la reflexió i el plantejament de qüestions vitals als infants. Ens adrecem a nois i noies d'entre 5 i 9-10 anys. És un moment evolutiu molt important i som conscients que manquen propostes atrevides que ofereixin espais de recerca interior. Aquest és el sentit d'ATZUCAC.
És molt important que us fixeu bé en les directrius que oferim en la GUIA DIDÀCTICA (veure al final d'aquesta entrada). Allà us expliquem el sentit de la sèrie i de com podeu treballar el capítol amb els infants.
Si us plau, si voleu contactar amb mi, ESCRIVIU-ME a oriolmar@gmail.com. Qualsevol aportació, dubte o comentari sobre l'experiència que heu tingut amb els infants serà benvinguda.
Res més, obrim la caixa del regal i endinsem-nos en el silenci, el primer regal a descobrir que presentem en el capítol ON ETS SOROLL?
Amb aquesta entrada us diem bones vacances. Hauran estat setze setmanes seguides acompanyant-vos amb la vídeo-reflexió setmanal dels dissabtes.
Ara ens prenem uns dies de vacances, però tornarem el 5 de setembre (PROJECTE AVENC).
Tornarem amb un videoclip d'una cançó (Pren alè, desperta) que vaig crear en motiu de la novel·la Fílgies del mal, els diaris de la llibertat i que vam enregistrar als Estudis Sentir de Barcelona amb bons amics músics: Lluís, Horacio, Àngel, Clàudia... El presentarem a finals d´octubre!!
Ah, i no patiu que el 26 de setembre tornarà ATZUCAC; amb un tema delicat, tabú, però que no volem evitar. Títol del capítol? AL TEU COSTAT. Una reflexió sobre la proximitat de la mort i de com els infants poden parlar-ne amb normalitat (aquí hem de fer un esforç com a societat), entendre-la com absència "present", que ens lliga emocionalment a moltes persones que ens deixen, en el seu camí de la vida... Tot un repte parlar-ne a l'ATZUCAC.

GUIA DIDÀCTICAGUIA DIDÀCTICA PRIMER CAPÍTOL ON ETS SOROLL
AVALUACIÓ-RESSÒ

Un plaer acompanyar-vos. Gràcies, gràcies, gràcies per ser-hi.

Oriol Martín
NÚVOL INTERIOR

Canal YOUTUBE NÚVOL INTERIOR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Núvol interior, propostes per ser...

 Hola, com esteu? Si és el primer cop que entres a Núvol interior et proposo que puguis fer un tast de totes les propostes. Endavant! SÈRIE...