dissabte, 26 de setembre del 2020

Segon capítol d'ATZUCAC: Al meu costat




Us presentem, de la mà de l'ASSOCIACIÓ TEMPS, un nou capítol d'aquesta microsèrie que vol plantejar espais vitals per on passejar-nos. A partir d'aquí, descobrir, viure, interrogar-se, sentir. Tot un seguit d'actituds que ens interpel·len i que ens connecten amb el nostre interior més profund, personal i comunitari.

Avui plantegem el tema de la pèrdua, encarnat en l'experiència d'en Pau. Ell fa una setmana que ha perdut la seva àvia amb qui tenia una relació molt especial. Des de la pèrdua fins a l'acceptació hi ha tot un camí a fer. El capítol vol acompanyar tot aquest procés. Com sempre, i aquest és el sentit de la GUIA DIDÀCTICA, obrim el tema i plantegem una primera reflexió general. Però pensem que ja té sentit. Aquest aspecte de la pèrdua, poques vegades en parlem en família o dins les aules, a les tutories. Fem-ho, i si aquest material us és útil tindrà llavors tot el sentit del món.

Agrair a l'ASSOCIACIÓ TEMPS l'estima, la proximitat i la seva experiència que han estat presents des del primer moment que es van animar a col·laborar en aquest projecte. Gràcies Carmina per tot el suport. Us convidem a entrar a la seva web i veure els recursos que us ofereixen per acompanyar el dol dins els centres educatius. No dubteu en contactar amb ells.

Associació TEMPS

Res més, us deixem amb el capítol. Infants que esteu a punt de veure'l, educadores, educadors, mares i pares... deixeu-nos el vostres comentaris o suggeriments a  oriolmar@gmail.com . Esperem tenir retroacció (feedback) vostre!

Teniu aquí  l'accés a LA GUIA DIDÀCTICA:

GUIA DIDÀCTICA

AVALUACIÓ-RESSÒ

Recordeu que al canal de Youtube NÚVOL INTERIOR teniu tot el material visual.

Estem presents a Twitter i Instagram (nuvolinterior).

US ACOMPANYEM... i com diuen en Pau i les seves amistats: PENSA I PREGUNTA'T, sempre.

Adéu!

I a finals d'octubre, un tercer capítol que posarà sobre la taula els sentit d'escoltar-nos de veritat i acollir-nos...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Núvol interior, propostes per ser...

 Hola, com esteu? Si és el primer cop que entres a Núvol interior et proposo que puguis fer un tast de totes les propostes. Endavant! SÈRIE...