diumenge, 20 de desembre del 2020

30 de gener: TAULA RODONA "LA NARRATIVA DEL SENTIT". No hi falteu.

 




Us convidem a la taula rodona que recopila els cinc primers capítols de la sèrie (el dia 30 de gener arribarà el sisè). És un bon moment per reflexionar junts amb les entitats i persones que heu fet costat  al projecte. Poc a poc hem anat fent sinèrgies i hem tirat endavant una idea que vol aportar nous espais interiors en un moment on cal acompanyar els infants de forma especial. 
Us proposem un diàleg a partir de l'esperit de la sèrie i on abordarem la pregunta: La narrativa del sentit, crear espais interiors on explorar i submergir-s'hi, quina raó de ser té? Què aportem? Com acompanyem els infants des d'aquí, més enllà de l'educació en valors? 
Gràcies Ana, Laura, Carmina, Ricard, Josep, Marta per participar-hi i com un calidoscopi, aportar la vostra visió en aquesta narrativa, relats de vida, paisatges que ens transformen i no ens deixen indiferents.

El dia 30 de gener, a les 19h, ens trobem a la plataforma Zoom. Si esteu interessats en participar-hi AQUÍ TENIU L'ENLLAÇ. No hi falteu. 

Moltes gràcies, exploradores i exploradors interiors!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nova conversa a EN QUIN MOT VIVIM

  Tornem amb una apassionant conversa. Aquest mes de març posarem sobre la taula tres paraules que ens endinsen en la creativitat poètica de...