dimecres, 30 de desembre del 2020

Què és l'Ecosistema de la narrativa del sentit?

 


Us presentem en aquest vídeo els tres temps de la Narrativa de sentit. Un ecosistema és un sistema natural que està format per organismes vius i el medi físic on es relacionen... Els tres temps donen un nou context, on espai i temps es renoven i es fusionen amb un sol motiu: aprofundir la pròpia vida, des del do, l'excés:

TEMPS ANCORAT

TEMPS NARRAT

TEMPS VIVENCIAT

...esdevenen un itinerari dinàmic, on els revolts i les interaccions van conduïnt l'infant per un camí de descoberta. Partim de factors externs que cal incorporar per donar el temps i l'espai els sentit de TOTUM, la totalitat on ens hi podem submergir i descobrir el do, el sentit per cadascú. Des de la perspectiva intrapersonal i arribant a la interacció comunitària.



ATZUCAC està present en el temps ancorat i narrat, suggerint nous elements i narracions que serveixin de punt de partida. El camí el comences canviant el factors abiòtics però un cop camines i el relat et lliga cada esdeveniment, cada moment, vas obrint-te a descobrir allò que et ressona i t'obre a les fronteres de la donació. Cada temps interacciona i va retroalimentant el procés:

TA+TN+TV+TN...

En parlarem a la TAULA RODONA del proper 30 de gener, a les 19h (ENTRADA LLIURE: obert especialment a famílies i persones, institucions del món educatiu (formal i no formal), social i creatiu... Tots hi sou benvinguts i benvingudes i junts acompanyem els infants ens aquests temps incerts que ens toca  viure).

Enllaç via PLATAFORMA ZOOM




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Núvol interior, propostes per ser...

 Hola, com esteu? Si és el primer cop que entres a Núvol interior et proposo que puguis fer un tast de totes les propostes. Endavant! SÈRIE...