dilluns, 26 de setembre del 2022

Segon capítol de Paraules en minúscula: MEDITACIÓ MARCIANA

 


L'1 d'octubre és la data de la propera estrena. Aquí teniu l'enllaç per veure-la en directe. MEDITACIÓ MARCIANA segueix amb el mateix esperit del primer capítol: descobrir en la vida quotidiana la possiblitat d'aturar-nos i practicar una mirada diferent. Descobrir junts, un nou ecosistema del sentit que ens ajudi a viure més autènticament. Un dels ingredients importants és la respiració. En aquest nou capítol podreu descobrir una respiració (inspiració i expiració) molt curiosa i molt energètica ( no la feu per la nit, practiqueu-la al matí)!

Tota la introducció ha estat redactada amb la supervisió d'un gran especialista del tema, en Joan A. Català. Mart és el planeta protagonista del capítol. Us recomano entrar a la seva web. Mirar com s'ha constituït la Vida al nostre planeta, ens serveix de teló de fons per agrair la Vida que ens sosté i que rebem a cada instant. La respiració ens connectarà amb ella, a l'instant.

A diferència de la primera meditació, aquesta segona és molt més extensa. Us proposo acompanyar-vols amb més detall. Potser ha sortit una mica llarga. Si és així i no ajuda tant, m'ho dieu als comentaris, si us plau. La idea que tinc és que en la MEDITACIÓ DEL MAUNA KEA (tercer capítol) hi hagi un temps entremig de narració, moure'ns en una meditació d'uns 5 m.

Ja que surt aquest tercer capítol. M'encanta sorprendre-us i fer aparéixer qualsevol meditació de dins del nostre món ( que esclati la màgia de la Vida, des del detall ben minúscul). Per exemple: si us crèieu que l'Everest era i és la muntanya més alta del planeta aneu ben equivocats. Sabreu perquè el dia 5 de novembre. Però això són figues d'un altre paner! Ens veiem a la propera ESTRENA, el dissabte dia 1 d'octubre, a les 10 del matí (al Canal You tube de Núvol Interior).

Bon camí i bona feina i com diem al final de cada capítol:

No es tracta d'arribar enlloc, sinó de passejar-nos per tot allò que anem descobrint interiorment i anar ben endins, ben endins.

Cuideu-vos molt exploradores i exploradors interiors!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Núvol interior, propostes per ser...

 Hola, com esteu? Si és el primer cop que entres a Núvol interior et proposo que puguis fer un tast de totes les propostes. Endavant! SÈRIE...